Iedereen voelt zich weleens bang, angstig of zenuwachtig. Denk maar eens aan zenuwen voor een toets of examen. Of spanning voor de uitslag van een medisch onderzoek. Maar angsten kunnen ook je leven bepalen. Je leest er hier meer over.

Angst

Angst is een emotie die jou helpt om te reageren wanneer er gevaar dreigt. Komen angsten bij jou regelmatig voor en houden ze langer aan? Worden ze misschien steeds heviger? En staan ze niet meer in verhouding tot dat waar je bang voor bent? Dan is er sprake van angstklachten.

Heb jij last van angsten? Heb je vragen over hoe je dit moet combineren met je studie? Praat met je coach of neem contact op.

Zelf aan de slag?

Wil je hier (eerst) zelf mee aan de slag? Wist je dat chatbot STU je kan helpen met studievaardigheden? STU kan je helpen bij faalangst, maar bijvoorbeeld ook met ezelsbruggetjes maken of plannen.

Als je nog niet zeker bent waar je aan wil werken kan je ook eerst een testje invullen en geeft STU een suggestie. Je kan STU vinden rechts onderin iedere pagina op Check it.

Faalangst
(Faal)angst

Stel je vraag

via WhatsApp

Via WhatsApp kom je gemakkelijk in contact met een medewerker van Student Services.

CheckIt_Chat_groot